Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Alle produkter

En trafikalarm fra Saphe hjælper dig ikke kun med at undgå fartbøder, den øger også din sikkerhed og reducerer den tid, du bruger i trafikken. I tvivl om hvilken trafikalarm, du skal vælge?

 

Sammenlign vores trafikalarmer

Saphe One+
Saphe One + trafikalarm
Saphe One+ trafikalarm
499,00DKK
Læs mere
Saphe Drive trafikalarm
Saphe Drive trafikalarm
749,00DKK
Læs mere
Saphe One Danmarks mest udbredte trafikalarm
Saphe One trafikalarm
399,00DKK
Læs mere
Saphe ventilationsholder til trafikalarmer og smartphones
Saphe ventilationsholder
69,95DKK
Læs mere
Saphe Drive Mount Kit kompatible med Saphe Drive trafikalarmen
Saphe Drive Mount Kit
195,00DKK
Læs mere
Saphe MC trafikalarm til motorcykler
Saphe MC trafikalarm
399,00DKK
Læs mere
Saphe Drive Tape til din trafikalarm
Saphe Drive Tape
49,95DKK
Læs mere
Tape som passer til din Spahe One eller One + trafikalarm
Saphe One Tape
49,95DKK
Læs mere

Trafikalarmer 

Her på siden kan du vælge den perfekte trafikalarm til netop dine behov. Vores trafikalarmer er udviklet med fokus på detaljen, det lækre design og altid med trafiksikkerheden for øje. Med en trafikalarm fra Saphe bliver du en del af Danmarks største trafikfællesskab med over 650.000 enheder solgt alene i Danmark. Vi har gjort det let at bruge vores trafikalarm, den starter nemlig helt automatisk uden du skal røre en finger, efter du har sat trafikalarmen op med din telefon.  Ikke nok med at vi er Danmarks største trafikfællesskab, så virker en Saphe trafikalarm også i udlandet, hvor vi har registeret over 100.000 tusinde kameraer i 97 lande og får trafikdata fra over 8.000.000 bilister. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at tage din Saphe trafikalarm med på din næste kør-selv-ferie til udlandet. 

 

Undgå fartbøder og vær på forkant med ulykker 

Med en trafikalarm fra Saphe får du altid et opdateret overblik over alle typer af trafikkameraer. Vi er den eneste trafikalarm som dækker både fartkameraer, strækningskontrol og trafiklyskameraer, hvilke giver os Danmarks bedste og mest valide trafikfællesskab, således du kan føle dig sikker i trafikken. En Saphe trafikalarm alarmerer dig også om ulykker på vejene, så du på den måde kan være ekstra opmærksom på trafikken. Derfor passer trafikalarmen også perfekt både til den erfarne bilist eller til den nye bilist, som måske trænger til at føle sig lidt mere sikker i trafikken.  Med Danmarks største og bedste netværk medvirker Saphe til at øge trafiksikkerheden på landevejene.  Med vores enkle design fjerner vores trafikalarmer ikke fokus fra vejene og du kan betjene den med en simpel og intuitiv bevægelse. Vores trafikalarmer er selvfølgelig fuldt ud lovlige at have i bilen.  

 

Trafikalarmer for alle 

En trafikalarm fra Saphe er den perfekte gaveide til dine venner eller familie. Med vores forskellige designs og prisklasser har vi en trafikalarm til enhver smag. Vi har både den revolutionerende trafikalarm med skærm som angiver specifikke alarmikoner på skærmen, til den klassiske berømte Saphe model hvor der blot er en rød og en blå knap, som holder dig opdateret i trafikken. Derudover tilbyder vi også en trafikalarm til motorcykler, som med sin kompakte størrelse og enkle design er et must-have til alle motorcyklister.  Vi sender altid din trafikalarm til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, og vi gør det helt kvit og frit. Dermed er det både nemt, billigt og hurtigt at handle her hos os, og vi glæder os til at tage imod din bestilling.

 

Er trafikalarmer ulovlige?

Saphe trafikalarmer er 100% lovlige at anvende, da de betjenes uden at fjerne fokus fra trafikken. Vores trafikalarm er anbefalet af FDM. Rådet for Sikker Trafik er ikke imod trafikalarmer som advarer om fartkontroller, men er derimod et godt værktøj til at man får sænket hastigheden generelt. Derfor er det en rigtigt god idé at have en trafikalarm i bilen eller motorcyklen, når man skal ud på landevejene.