Om Saphe

Om Saphe

Saphe er en trafikalarm, der hjælper med at øge trafiksikkerheden, så du undgår fartbøder og ulykker.

Hvad er Saphe?

Saphe er en trafikalarm, der hjælper med at øge trafiksikkerheden, så du undgår fartbøder og ulykker. Systemet består af en enhed, der placeres i bilen og via Bluetooth forbindes til en app på din smartphone og herigennem advarer dig mod farer, ulykker og fartkontroller forude. Mobiltelefonen skal medbringes som forbindelse til netværket, men app’en kører i baggrunden, og dermed slipper brugeren for at fumle med telefonen under kørslen.

Drives af brugerdata

Enheden drives af brugerdata, og fungerer fordi at alle Saphe-brugere indrapporterer fartkontroller og trafikale hændelser ved at trykke på den blå eller den røde knap. Den blå knap indikerer en fartkontrol og den røde knap indikerer en ulykke eller anden fare.

Signalerne modtages på en central computer, og herfra sendes advarslen via mobiltelefonen og Saphe-enheden ud til andre brugere i nærheden. De øvrige brugere vil herefter blive advaret, når de er i en afstand af ca. 25 sekunder fra det aktuelle sted.

Grunden til at Saphe fungerer så godt er, at når først enheden er installeret, skal bilisten ikke huske at starte en app. Saphe er automatisk aktiv på samtlige bilture.

  • Starter automatisk når køreturen begynder
  • Indbygget højttaler, så alarmerne altid kan høres
  • De to knapper giver en let, sikker og lovlig betjeninrg
  • Den lette betjening medfører meget præcise alarmer, idet brugerne trykker på knappen, præcist ud for fartkontrollen
  • Intelligent strømstyring – det kan stort set ikke ses på telefonens batteriforbrug, at Saphe benyttes
  • Saphe virker i hele Europa

Hvem er Saphe?

Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler, producerer og sælger intelligente trafiksystemer i Danmark og Europa.

Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 21 medarbejdere. Siden starten er der solgt mere end 450.000 enheder. De mange solgte Saphe enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.

Vores mission er at øge trafiksikkerheden ved at hjælpe bilister til at kommunikere bedre med hinanden gennem deling af trafikdata. Vi udvikler gennemtestede løsninger, der kan gøre en forskel og reducere antallet af trafikrelaterede ulykker betydeligt.