Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Sammen skaber vi tryghed i trafikken

Mission & vision


Vores mission er enkel men ambitiøs: Vi vil skabe tryghed i trafikken. Det gør vi ved at hjælpe bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata. Ordet tryghed favner i denne henseende bredt:  • Tryghed i forhold til at nå sikkert frem. Undgå ulykker.

  • Tryghed i forhold til at nå frem i tide. Undgå unødig tid i trafikken.

  • Tryghed i forhold til din økonomi. Undgå bøder.


For at vores mission kan lykkes er det essentiel, at vi har et stærkt fællesskab. Vores vision er derfor: Vi vil være det foretrukne trafikfællesskab. Ved at have et stærkt fællesskab, kan vi sikre de bedste forudsætninger for øget tryghed i trafikken.


Læs mere om vores mission & vision.


Vi binder trafikanter sammen i ét stort europæisk fællesskab
8000000
Data fra bilister
800000
Brugere
85
Lande

Samarbejdspartnere


Med en Saphe trafikalarm bliver du som bruger ikke kun en del af et dansk fællesskab, men et fællesskab, der går udover landegrænser. Takket være vores europæiske samarbejdspartnere har vores trafikalarmer data fra over 8.000.000 europæiske bilister.


Mød vores medarbejdere

Er du den næste på holdet?

Bliv en del af et innovativt team i en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, hvor der er fokus på din udvikling. Vi har pt. ingen åbne stillinger, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til inger-marie@saphe.dk
Udvalgte forhandlere i Danmark

Bliv en del af Danmarks største trafikfællesskab