Presse

Presse

Herinde kan du finde forskellige artikler og omtale, hvor eksterne virksomheder har omtalt os og vores produkter.

BilSektionen – Gaven der bliver ved at give
“For vognmænd og erhvervschauffører er den, som vi ser det, et ’must’. Jeg beholder i hvert tilfælde min. Efter nytår tester jeg nemlig et par Porscher.”
Mobilsiden.dk – Saphe eller BEAM
“Det er tid til at fælde dom over de to trafikalarmer. Som jeg ikke har lagt skjul på, er der ganske enkelt klasseforskel på de to trafikalarmer.”
Slipp onödiga böter – Saphe har koll på fartkamerorna
Undersökningar visar att en sänkning av snitthastigheten i Sverige skulle kunna rädda många liv
Mobilsiden.dk – Saphe vs. Ooono
“Men jeg er slet ikke i tvivl om, hvilket af de 2 produkter jeg personligt foretrækker. Saphe er på nuværende tidspunkt en meget mere pålidelig trafikalarm end ooono. Og samtidig får du også mulighed for at se i app’en, hvor den nærmeste trafikkontrol er.”
Mobilsiden.dk – Saphe Test
“Med en pris på 495 kroner synes jeg, at vi lander et rigtig fornuftigt sted prismæssigt. Det er bare en enkelt, bøde der skal undgåes, og så er Saphe mere end tjent hjem. Saphe ender på i alt 5 stjerner.”
Hvilken.dk – Saphe Anmeldelse
“Jeg har været på tur til Østrig. Her bliver du advaret om fartkontroller igennem hele ruten. Det er særligt effektivt når du passerer små byer, hvor det kan være svært at orientere sig om hastigheden og at du ved alarm fra din Saphe ved at du skal være særligt opmærksom på din hastighed.”