Blog

Vi opdaterer løbende vores blog, med spændende nyheder fra Saphe, samt teknologiens og trafikkens trends og tendenser.

Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020
Kenn Bach, manden bag Kenn Bach Racing har over 10 års erfaring på racerbanen og er ofte at se på podiet i de klasser, han har kørt i. For 2020 sadler Kenn om og skal køre den nye topklasse - TCR-klassen. Kenn bliver en del af Massive Motorsport (tidl. STARK RACING), der var yderst stærke i den tidligere topklasse, DTC. Her bliver Kenns teamkammerat den tredobbelte DTC-mester Kasper H. Jensen. Vi er Vi er glade for at kunne støtte Kenn i jagten på podiets øverste trin i den kommende sæson.
Undgå disse faldgrupper og bliv en mere opmærksom bilist
Vejdirektoratet skriver i en rapport, at uopmærksomhed i trafikken kan forklare 61 % af alle dødsulykker. Uopmærksomhed opstår, fordi vi bliver distraheret under kørsel. Faktisk er bilens fører distraheret cirka 25-30 % af tiden bag rattet. Halvdelen af tiden skyldes det samtaler med andre i bilen, mens den andel halvdel skyldes andre omstændigheder. I denne artikel kommer vi ind på uopmærksomhed, og hvad der distraherer os under kørsel.
Hvorfor kører mange bilister af og til en smule for stærkt i trafikken?
Det er ikke overraskende er fart en af de største syndere i forbindelse med færdselsuheld. En rapport fra EU-Kommissionen viser, at omkring en tredjedel af alle fatale færdselsuheld er relateret til fart og at risikoen for at blive involveret i et færdselsuheld øges med 12,8 %, ved at køre for stærkt.
Sådan parrer du nemt en Saphe trafikalarm med en smartphone
Med en Saphe trafikalarm er det nemt at overholde færdselsreglerne. Husker du at indrapportere hændelser, bidrager du også aktivt til at øge trafiksikkerheden, som en del af Saphes trafikfællesskab. Det forudsætter dog, at du har lavet en korrekt parring mellem din Saphe trafikalarm og din smartphone.
Guide til kør-selv-skiferie i Sydeuropa
Næsten en halv million danskere drager afsted på kør-selv-skiferie mod de sneklædte tinder i Sydeuropas alper. Mange vælger bilen for at have friheden og fleksibilitet, når familie eller venner skal på skiferie. Vi har samlet en række råd og anbefalinger til din kør-selv-skiferie.
Guide til kør-selv-skiferie i Norge og Sverige
Skiferie-sæsonen er over os, og omkring en halv million danskere pakker bilen, for at køre de sneklædte løjper. For at få den bedst mulige kør-selv-skiferie, har vi samlet en række råd og anbefalinger til dig, der pakker bilen og drager nordpå med familie eller venner.