Nyheder

Nyheder

Få et overblik over alle vores nyheder. Både vores egne, men også eksterne kilder, som har testet og skrevet om os. 

Oversigt over alarmtyper i Saphes trafikalarmer
En Saphe trafikalarm giver alarm, når der er en hændelse forud, som du bør være opmærksom på. Vores mål er at give vores brugere de helt rigtige alarmer – og så få alarmer som muligt – på det helt rigtige tidspunkt.
Strækningskontrol i Danmark – Hvorfor er det en god idé?
Flere politikere og interesseorganisationer ønsker mere kontrol på farlige og befærdede strækninger. Det er f.eks. Storebæltsbroen og Øresundsbroen, hvor der bliver indført strækningskontrol inden for det næste år.
Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020
Kenn Bach, manden bag Kenn Bach Racing har over 10 års erfaring på racerbanen og er ofte at se på podiet i de klasser, han har kørt i. For 2020 sadler Kenn om og skal køre den nye topklasse - TCR-klassen. Kenn bliver en del af Massive Motorsport (tidl. STARK RACING), der var yderst stærke i den tidligere topklasse, DTC. Her bliver Kenns teamkammerat den tredobbelte DTC-mester Kasper H. Jensen. Vi er Vi er glade for at kunne støtte Kenn i jagten på podiets øverste trin i den kommende sæson.
Undgå disse faldgruber og bliv en mere opmærksom bilist
Vejdirektoratet skriver i en rapport, at uopmærksomhed i trafikken kan forklare 61 % af alle dødsulykker. Uopmærksomhed opstår, fordi vi bliver distraheret under kørsel. Faktisk er bilens fører distraheret cirka 25-30 % af tiden bag rattet. Halvdelen af tiden skyldes det samtaler med andre i bilen, mens den andel halvdel skyldes andre omstændigheder. I denne artikel kommer vi ind på uopmærksomhed, og hvad der distraherer os under kørsel.
Hvorfor kører mange bilister af og til en smule for stærkt i trafikken?
Det er ikke overraskende er fart en af de største syndere i forbindelse med færdselsuheld. En rapport fra EU-Kommissionen viser, at omkring en tredjedel af alle fatale færdselsuheld er relateret til fart og at risikoen for at blive involveret i et færdselsuheld øges med 12,8 %, ved at køre for stærkt.
Sådan parrer du nemt en Saphe trafikalarm med en smartphone
Med en Saphe trafikalarm er det nemt at overholde færdselsreglerne. Husker du at indrapportere hændelser, bidrager du også aktivt til at øge trafiksikkerheden, som en del af Saphes trafikfællesskab. Det forudsætter dog, at du har lavet en korrekt parring mellem din Saphe trafikalarm og din smartphone.

"Hvorfor ikke tænke endnu større?"

Det var under udviklingen af lastbils-alarmen, at Freddy funderede: Hvorfor ikke tænke endnu større?

Hvorfor ikke lave en trafik-alarm, der advarer bilister om ulykker, biler i nødsporet og fartkontroller?

Den idé blev omsat til Saphe-trafikalarmen, som over 500.000 bilister i Skandinavien har installeret – og som hver dag både forhindrer farlige situationer på vejene og bilister i at køre for stærkt.