Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Konkurrencebetingelser: Sommerkonkurrence #gåviralmedsaphe

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Saphe A/S, Gasværksvej 46, 9000 Aalborg. Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du disse nedenstående konkurrencebetingelser.

 

Hvem kan deltage i konkurrencen?

For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark. Afsender af video skal være fyldt 18 år. Konkurrencen er ikke købsbetinget og ansatte hos Saphe kan ikke deltage.

 

Hvordan deltager du i konkurrencen?

Deltagelse i konkurrencen sker ved at uploade en video med en varighed på mellem 10 sekunder og 2 minutter. Videoen skal uploades på GåViralMedSaphe.

 

Bedømmelseskriterier

  1. Idé
  2. Brug af Saphe trafikalarm
  3. Håndværk (optagelse, redigering mv.)

 

Konkurrencens varighed og forløb

Det er muligt at deltage i konkurrencen i perioden fra fredag den 10. juli til søndag den 9. august. Herefter vil et dommerpanel udvælge 5-10 finalister. Finalisterne vil blive kontaktet per mail i uge 33. Lykkedes det ikke at etablere kontakt til en finalist i uge 33 går pladsen til en anden deltager.

Finalen afvikles i perioden mandag den 17. august til onsdag den 26. august. I denne periode deler vi de 5-10 finalevideoer på Saphes Facebook side. Vinderen udvælges i en kombination af en jury (60 %) og den video med flest likes (40 %). Der kan stemmes i hele finaleperioden.

Vinderen offentliggøres onsdag den 2. september 2020.

 

Præmie

Saphe præmierer op til 25.000 kr. til den bedste video. Pengepræmien stiger gradvist. Se progressionen i nedenstående tabel.

Antal videoer uploadet Pengepræmie
1-29 10.000 kr.
30-39 15.000 kr.
40-49 20.000 kr.
50+ 25.000 kr.

 

Dermed når præmien sit maksimum på 25.000 kr., når der er uploadet 50+ videoer. Pengepræmien er skattepligtig, og vinderen har selv ansvar for at indberette præmien til Skat.

Alle finalister modtager en Saphe Drive trafikalarm til en værdi af 749 kr.

 

Levering af præmier

Vinderen af pengepræmien bliver kontakt via mail eller privat besked, hvorefter der aftales nærmere om overdragelse.

Præmie til finalisterne (Saphe Drive) bliver sendt med PostNord. Saphe sender en besked til vinderne for at indhente leveringsoplysninger. Hvis den enkelte vinder, ikke besvarer beskeden fra Saphe inden for 30 kalenderdage fra beskeden er sendt fra Saphe, er Saphe berettiget til ikke at sende præmien.

 

Personoplysninger

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtykke til, at Saphe må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencen er afsluttet og præmierne er udbetalt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet. I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Saphe har registreret om dig.

 

Rettigheder

Saphe forbeholder sig retten til brug af video(er) indsendt til konkurrencen til markedsføring af Saphe. Saphe forbeholder sig rettigheden til at bruge ideer præsenteret i indsendte videoer til fremtidige kampagner. Saphe fratager sig alt ansvar i forbindelse med optagelse af video til konkurrencen, hvis der sker personskade, bilskabe, bøde eller andet.

 

Retningslinjer for konkurrencen

Kørsel og optagelse i bil skal ske inden for færdselslovens rammer. Der må ikke filmes af føreren af bilen, mens bilen er i bevægelse.

Videoer indsendt må ikke indeholde tredjepartsmateriale, som ikke er givet tilladelse fra ejeren til at bruge. Dette kan være musik, billede eller video. Kopiering af eksisterende materiale er ikke tilladt. Saphe fratager sig alt ansvar i forbindelse med ulovlig brug af tredjepartsmateriale.

Samme deltager kan uploade flere videoer, og deltagelse er derved ikke begrænset til kun én video.

Deltag i konkurrencen her.

Bliv en del af Danmarks største trafikfællesskab