Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Hvad er Club Saphe?

Club Saphe er et europæisk fællesskab for alle med interesse for trafiksikkerhed. Som medlem af Club Saphe får du adgang til eksklusive nyheder, konkurrencer, unikke fordele ved partnere og du hjælper os med at øge trafiksikkerheden. Vi har en mission om at skabe øget tryghed i trafikken. Det gør vi ved at hjælpe bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata. Vi ønsker at komme endnu tættere på dig og dine vaner i trafikken. Jo tættere vi kan bringe bilisterne sammen, jo flere muligheder får vi for at skabe tryghed i trafikken.
 • Eksklusive nyheder før alle andre

  Saphe binder trafikanter sammen i et stort europæisk trafikfællesskab, hvor vi deler vores bedste anbefalinger og nyheder tilpasset dig og dine behov i trafikken. Et fællesskab hvor du bliver inspireret og får nyttig viden, du kan tage med, når du på landevejene.

 • Konkurrencer med spændende præmier

  Som en del af Club Saphe får du mulighed for at deltage i unikke konkurrencer kun for medlemmer. Dermed får du chancen for at vinde spændende præmier samtidigt med, at du er en del af Danmarks største trafikfællesskab.

 • Unikke tips og gode råd

  Club Saphe er et sted, hvor vi hjælper hinanden med at dele viden, oplevelser og erfaringer i trafikken. På den måde løfter vi alle i flok og hjælper hinanden med at skabe mere sikkerhed på vejene.

 • Fordele gennem udvalgte partnere

  Igennem Club Saphe vil du med tiden også opnå unikke fordele gennem udvalgte partnere

Saphe Link appen til din Saphe trafikalarm

Træt af parkeringsbøder?

Når du skriver dig op til at blive medlem af Club Saphe skal du huske at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du gør det, får du nemlig en parkeringswidget til din smartphone, som hjælper dig med at undgå parkeringsbøder.

En widget er en ”lille app” tilgængelig direkte på din telefons hjemmeskærm. Med Saphe Link Parkeringswidgetten hjælper vi dig med at undgå parkeringsbøder. Den husker parkeringstidspunktet for dig, og lader dig sætte en alarm, som udløses inden udløb af parkeringstiden. På den måde vil du blive påmindet om udløbet af parkeringstiden, og kan nå tilbage til din bil, inden der kommer en ubehagelig overraskelse i forruden.

Oftest stillede spørgsmål om Club Saphe

Club Saphe er et europæisk trafikfællesskab for alle med interesse i trafiksikkerhed. Hos Saphe har vi en mission om at skabe øget tryghed i trafikken. Det gør vi ved at hjælpe bilister til at kommunikere med hinanden gennem effektiv og hurtig deling af trafikdata. Club Saphe er kulminationen og samlingsstedet for alt dette.

Det er gratis at blive medlem af Club Saphe og der ingen forpligtigelser. Club Saphe er nemlig stedet, hvor man engagerer sig med hinanden. Hvis det ikke er noget for dig alligevel, kan du til enhver tid stoppe medlemskabet med øjeblikkelig virkning.

Som medlem af Club Saphe får du en række fordele:

– Eksklusive nyheder før alle andre
– Konkurrencer med spændende og lækre præmier
– Unikke tips og gode råd
– Fordele gennem udvalgte partnere

Hvis du imod forventningen alligevel ikke ønsker at forblive en del af Club Saphe, har du altid mulighed for at afmelde dig ganske enkelt på din brugerside.

Du kan tilmelde dig Club Saphe lige her og følge vejledningen.

Du har mulighed for at blive medlem af Club Saphe uanset hvilken Saphe trafikalarm du ejer.