Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020

Kenn Bach, manden bag Kenn Bach Racing har over 10 års erfaring på racerbanen og er ofte at se på podiet i de klasser, han har kørt i. For 2020 sadler Kenn om og skal køre den nye topklasse – TCR-klassen. Kenn bliver en del af Massive Motorsport (tidl. STARK RACING), der var yderst stærke i den tidligere topklasse, DTC. Her bliver Kenns teamkammerat den tredobbelte DTC-mester Kasper H. Jensen. Vi er glade for at kunne støtte Kenn i jagten på podiets øverste trin i den kommende sæson.

 

Den nye kongeklasse: TCR Denmark

TCR er den nye topklasse i dansk motorsport. Serien er ny i Danmark for 2020 sæsonen. TCR-klassen er den mest udbredte motorsportsklasse i verden, med 17 nationale serier.
TCR står for Touring Car Racing og er en standard for racerbiler, hvor alle bilerne ligner hinanden ydelsesmæssigt. Klassen tager udgangspunkt i hverdagsbiler, som Honda Civic, VW Golf og Seat Cupra, der er bygget om til banebiler. De yder alle omkring 350 hestekræfter og er forhjulstrukne.
TCR-klassen skaber ligeværdige forhold på materiel mellem kørerne. I denne klasse er talemåden ”Må den bedste mand vinde” derfor i særdeleshed gældende.

 

Mød Saphe til sæsonåbneren på Jyllandsringen

Den 18. til 19. april afvikles sæsonens først løb på Jyllandsringen ved Silkeborg. Til sæsonens første løbsweekend er vi til stede. Vi har en stand, hvor du kan komme forbi og få en god snak og møde Saphe. Vi har alle vores produkter med, hvor vi står klar til at hjælpe dig godt på vej med en ny Saphe eller din eksisterende.

Vi glæder os og ser frem til en god weekend fyldt med hurtige biler og glade mennesker.

Andre læste også

Saphe bestyrelse
Bankekspert Lars Krull er nyt bestyrelsesmedlem hos Saphe A/S
fartbøde og bødetakster
Bødetakster 2020: Se fartbøderne for at køre for stærkt i bil
Bilferie i Danmark? Få inspiration til 5 unikke naturoplevelser
bro
Strækningskontrol i Danmark – Hvorfor er det en god idé?

Bliv en del af Danmarks største trafikfællesskab