Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Saphe lyser, igen i år, bløde trafikanter op til årets refleksdag

Saphe støtter igen i år op om Børneulykkesfondens årlige refleksdag, som i år afvikles torsdag den 22. oktober. I år kan du også være med til at støtte Refleksdagen, for når du køber en Saphe trafikalarm på vores website, støtter vi med 5 % af beløbet til Børneulykkesfonden.

 

Fokus på bløde trafikanter

Refleksdagen ligger hvert år op til skiftet til vintertid. En periode der er kendetegnet ved mørke stunder i morgen- og eftermiddagstrafikken. Af den grund, er det særdeles vigtigt at være synlig i trafikken. Målet er at sætte fokus på synlighed i trafikken og brugen af reflekser i den mørke tid. Derfor deles der reflekser ud i morgentrafikken.

Saphe ønsker at sætte endnu mere fokus på de bløde trafikanter og tilføjede sidste år ”Skolevej” alarmen i vores Saphe trafikalarmer. Når du nærmer dig en skolevej, får du et kort bip, som minder dig om at være ekstra opmærksom og justere farten i området, hvor der færdes mange børn i trafikken.

At vi støtter Refleksdagen går hånd i hånd med vores mission, som er enkel men ambitiøs: Vi vil skabe tryghed i trafikken. Det gør vi ved at hjælpe bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata. Ordet tryghed favner bredt. Vi vil nemlig skabe tryghed ift.:

 

  • at nå sikkert frem. Undgå ulykker.
  • at nå frem i tide. Undgå unødig tid i trafikken.
  • din økonomi. Undgå bøder.

 

Læs mere om vores mission og vision.

 

Støt op om årets refleksdag

Køber du en Saphe trafikalarm på vores website, støtter vi med 5 % af beløbet. Kampagnen løber i perioden 23. september - 21. oktober 2020.

Du kan også hjælpe med at øge trygheden for dig og dine medbilister. Har du en Saphe trafikalarm hjælper du ved at indrapportere ulykker, bil i nødsporet og anden fare på vejen. Har du endnu ikke købt en trafikalarm, kan du se hvilken Saphe trafikalarm, der passer dine behov bedst ved at sammenligne vores trafikalarmer.

Andre læste også

I førersædet med Joachim Kay Stender
Strækningskontrol på bro i Danmark
Strækningskontrol i Danmark – Hvorfor er det en god idé?
Oversigt over alarmtyper for Saphe trafikalarmer
Oversigt over alle alarmtyperne Saphe trafikalarmer giver bilister
bilkarma
Undgå dårlig bilkarma – 5 gode færdselsråd