Leveringstid 1-2 hverdage

Indkøbskurv

Der er ingen produkter i kurven.

Bankekspert Lars Krull er nyt bestyrelsesmedlem hos Saphe A/S

Lars Krull, som er en af landets mest brugte bankeksperter, er tiltrådt bestyrelsen hos den succesfulde teknologi-virksomhed Saphe A/S, der har solgt mere end 800.000 trafikalarmer.

Lars Krull der er seniorrådgiver hos Aalborg Universitet, grundlagde LARS KRULL A/S i slutningen af 1970’erne, hvor han solgte kommunikationsudstyr i form af Walkie-talkies. Kommunikation er også et af nøglepunkterne hos Saphe A/S, der deler trafikinformation gennem trafikalarmer og alarmerer brugere ved hændelser på vejen og ved fartkontrol.

Interessen for udvikling af startup-virksomheder har Lars ikke kunne lade ligge. Dette kommer blandt andet til udtryk i Lars´ bestyrelsesarbejde og daglige arbejde.

”Jeg rigtig glad for at tiltræde som bestyrelsesmedlem ved Saphe A/S. Jeg nyder at vurdere projekter og rådgive virksomheder, der er innovative og reelt gør en forskel for den verden, vi lever i. Saphe er i en rivende udvikling, som jeg er glad til at blive en del af. Med over 800.000 brugere kan vi sammen ændre adfærden i trafikken til det bedre.”

 

Til lands, til vands og i luften

Med tiltrædelsen i bestyrelsen ved Saphe dækker Lars Krulls bestyrelsesportefølje nu en stor del af transportsektoren:

”Transport er en stor del af alle danskers hverdag og derfor en spændende sektor at beskæftige sig med. Saphe og dets trafikfællesskab hjælper hver dag tusinder af mennesker med at være mere opmærksom i trafikken.”

Lars tilføjer: ”Navnlig trafiksektoren er i en spændende udvikling og Saphe er en virksomhed, der har stor indflydelse på hvordan fremtidens kommunikation imellem trafikanter kan se ud.”

 

Om Saphe

Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. En trafikalarm fra Saphe placeres i forruden og advarer brugerne om hændelser på vejen, som f.eks. ulykker, bil i nødspor og fartkameraer.

Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Øvrige bestyrelsesmedlemmer fra venstre i billedet er Thomas Øster, Inger-Marie Sørensen, Freddy Sørensen og Anders Delcomyn Larsen (formand).

Andre læste også

Fartbøder i Sverige
Fartkontrol i Sverige: Stærekasser holder farten nede
fartbøder i sverige
Fartbøder i Sverige: Overblik over hastighedsgrænser og fartbøder
Ebbe Sommerlund
I førersædet med Ebbe Sommerlund
forårsklar bil
Forårsklar bil: 5 gode grunde til at bruge lidt ekstra tid på din bil