SUPPORT SIDE

På vores nye support side kan du finde svar og løsninger på de mest generelle spørgsmål og udfordringer i forbindelse med Saphe. Her kan du også oprette en sag til support, hvis ikke du finder det svar eller den løsning, du søger.

kor-sikkert_saphe_icon
Kør sikkert
Bliv advaret om farlige situationer.
starter-automatisk_saphe_icon
Starter automatisk
Bare kør. Du skal ikke huske noget.
virker-i-udlandet_saphe_icon
Virker i udlandet
+84.000 kameraer i 87 lande.
storste-netvaerk_saphe_icon
DK's største fællesskab.
600.000 solgte trafikalarmer.

Saphe er kåret som Danmarks Bedste Trafikalarm 2018

Let og hurtig opsætning

Det eneste, du som bruger behøver at gøre, er at parre din nye Saphe enhed med din smartphone første gang du skal bruge den. Herefter kører alt automatisk – såfremt Bluetooth er tændt på din telefon. Når du så kører ude i trafikken og får en alarm eller ser en fotovogn, der ikke er blevet anmeldt endnu, så trykker du blot en enkelt gang på den blå knap.
Over 600.000 danskere kører med en Saphe
Saphe og vores gratis app Fartkontrol.nu har skabt Danmarks største og bedste trafik-fællesskab. Et godt fællesskab er supervigtigt for en trafikalarm, da det giver god dækning og dermed hurtige oprettelser af fartkontroller og andre alarmtyper. I julen 2017 og 2018 var Saphe #1 på den danske App Store.

Saphe har min varmeste anbefaling, og jeg vil håbe mange mange flere vil købe enheden, så vi kan være med til at styrke fællesskabet

Lars Koch
Saphe er på nuværende tidspunkt en meget mere pålidelig trafikalarm end ooono
Og samtidig får du også mulighed for at se i app’en, hvor den nærmeste fartkontrol er. Som ekstra bonus kan du så også se, om der er større ulykker inden for nærområdet, så du eventuelt skal lægge din vej om.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og bliv en del af Danmarks største trafikfællesskab